p h o t o g r a p h y

Castigator concurs foto “Iarna pe ulita“Astazi a ajuns si premiul concursului foto “Iarna pe ulita“ organizat de Sony si PHOTOmagazine, constand intr-un aparat foto mirrorless Sony NEX 5N cu obiectiv 18-55mm.
Mai jos am atasat si fotografia castigatoare, realizata anul acesta, 18 ianuarie in satul Maguri din Apuseni.

Competitia s-a adresat tuturor fotografilor, amatori sau profesionisti, din Romania. In perioada 28 februarie – 20 martie au fost trimise pentru concurs aproximativ 1000 de imagini cu tematica hibernala, reprezentand peste 500 de fotografi.
Majoritatea dintre ele s-au incadrat in tema propusa. S-au primit insa şi destule fotografii de peisaj. Chiar daca nu au coincis exact cu tematica, in urma unei selectii unele dintre ele au fost acceptate in concurs datorita valorii lor artistice.
O galerie cu 25 dintre cele mai bune lucrari o puteti vizualiza aici: “galeri foto finaliste

Despre premiu pot spune ca este unul destul de consistent in comparatie cu alte concursuri organizate online. E o “jucarie“ aratoasa, cu un design frumos iar combinatia de metal cu plastic este facuta cu foarte bun gust. Calitatea foto/video este excelenta, asta datorandu-se senzorului de 16 MP egal in dimensiuni cu cel al unei camere profesionale.
Mai jos puteti vedea si cum arata acest aparat foto inovator Sony NEX 5N.

Multumesc mult organizatorilor pentru premiu si raspunsul promt care a venit imediat dupa incheierea concursului in ceea ce priveste datele de contact si livrarea premiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 12 =