p h o t o g r a p h y

O fărâmă de MaramureșWeekendul trecut am fost din nou in Maramures, la Botiza mai exact unde am avut parte de cateva zile ce mi-au ramas la suflet. Foarte multi factori au contribuit sa ma simt atat de bine dar nu stiu mai precis care si in ce proportie :) Poate eclipsa de soare ce ne-a prins vineri pe drum, poate echinoctiul de primavara ce a fost chiar sambata, probabil vremea calda sau ca a sosit in sfarsit primavara cu branduse si ghiocei, poate ca am fost insotit de prieteni dragi cu care ne-am distrat de minune, poate chiar Maramuresul plin de oameni deosebiti si cu multe subiecte de pozat, dar cu siguranta si gazda si mancarea de te lingi pe degete plus nu in ultimul rand vinul de casa si horinca din belsug :) Oricare ar fi, in combinatia asta au dat tare bine si m-am intors cu amintiri placute si cu ceva cadre ce zic eu ca merita sa le vedeti pentru ca surprind putin din atmosfera si locurile Maramuresene… Enjoy!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Botiza – Maramures – Romania

Daca v-a placut seria de fotografii nu uitati va rog de butoanele pentru share :)

Va multumesc mult de tot !!!

7 Responses

 1. Minunate poze, am vrut sa le dau share, dar nu am gasit butonul…oare chiar este?

  November 9, 2017 at 00:22

  • Merci tare mult !!! Este unul pentru facebook si la inceputul seriei de poze si mai sunt altele si la sfarsitul lor :)

   November 9, 2017 at 10:34

 2. Laudam pe Iisus, uite ca am nimerit aceasta treaba despre maramuresul nost drag, si va laud ca dati mai departe lumii despre Maramures.
  Amu sa nu va necajiti sa zic de saitu tot despre noi: https://cazaremm.ro Va stimam iar,
  si va dorim numa bunatati la tati.

  October 31, 2017 at 23:45

 3. George Isfan

  Exceptionale cadre, una mai frumoasa decat alta si fiecare cu mesajul ei ! Pe primele locuri as incadra imaginea cu biserica si cimitirul in centru si cea cu focul care arde pe ogor, deosebite !
  Felicitari Adrian!

  April 1, 2015 at 13:36

 4. Minunate!

  March 26, 2015 at 18:01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 17 =