p h o t o g r a p h y

Sic colorsWeekend-ul ce tocmai a trecut, am fost invitat sa ma implic ca fotograf intr-un proiect foarte dragut si anume fotografierea rezervatiei de stuf din Sic – jud.Cluj. Cu aceasta ocazie am cunoscut si am avut parte de clipe frumoase langa oameni si mai frumosi :)

Proiectul consta in realizarea unor serii de peisaj si portrete de copii in zona Sic, imagini ce vor fi printate la dimensiuni mari pe diferite tipuri de materiale oferite de firma Verla (cel mai mare furnizor de materiale de print din Transilvania). Cele mai bune fotografii vor face parte dintr-o expozitie pe care o puteti urmari in perioada 14-17 iunie 2012 la parterul complexului Iulius Mall din Cluj-Napoca, expozitie ce incearca sa aduca printr-un decor inedit imaginea si atmosfera de la Sic aproape de clujeni.

Fotografiile se vor putea cumpara, iar 50% din sumele obtinute vor fi directionate Asociatiei de Autism Transilvania, fundatie avand ca presedinte pe Milena Pruna. Evenimentul se adreseaza tuturor pasionatilor de design creativ, print si fotografie la nivel amator si profesionist, designerilor, arhitectilor, specialistilor in industria productiei publicitare, jurnalistilor, bloggerilor. Mai multe detalii despre acest eveniment puteti gasi aici: Decor de poveste

Mai jos puteti gasi cateva din fotografiile realizate in rezervatia de stuf de la Sic. Pentru a afla cat mai multa lume de acest proiect, va rog nu uitati de butonul `Facebook share` :) Va multumesc mult de tot !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 7 =